Tante El

Kinderopvang Muissie, locatie tante El is de tweede vestiging van kinderopvang Muissie. Drie jaar nadat kinderopvang Muissie haar deuren opende, werd Tante El geopend.

Tante El bied opvang aan kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar. In tegenstelling tot Muissie heeft Tante El twee kinderdagverblijf groepen. Op beide groepen kunnen zestien kinderen geplaatst worden. Een buitenschoolse opvang heeft Tante El ook. De buitenschoolse opvang heeft plaats voor twintig kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar.

Naast de kinderdagverblijfgroepen heeft Tante El ook nog een peutergroep. Kinderen vanaf twee jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan de peutergroep. De peutergroep bied alleen opvang in de ochtend. Daarnaast kunnen de kinderen tot vier jaar aan de peutergroep deelnemen. Ook hier nemen we de kinderen mee op ontdekkingstocht. Zo leren de kinderen spelenderwijs steeds meer te ontdekken over het thema van die maand.

Uit onderzoek blijkt dat het omgaan met dieren goed is voor de sociale en de emotionele ontwikkeling van de kinderen. De omgang met de dieren vergroot het inlevingsvermogen van de kinderen. Daarnaast heeft het ook een positieve uitwerking op het zelfbeeld en het gevoel van eigenwaarde.

Openingstijden

Kinderdagverblijf:
Maandag t/m vrijdag geopend van 07:30 uur – 18:00 uur.

Peutergroep:
Maandag t/m vrijdag geopend van 07:30 uur – 11:30 uur (zonder lunch).

Maandag t/m vrijdag geopend van 07:30 uur – 12:30 uur (inclusief lunch).

Peuteropvang*:
Maandag t/m vrijdag geopend van 08:45 uur – 11:30 uur

Buitenschoolse Opvang:
Maandag t/m vrijdag van 13:00 uur – 18:00 uur
(op verzoek ook mogelijk om tot 16:00 uur af te nemen).

Voorschoolse Opvang:
07:30 uur – 08.30 uur.

Op verzoek is Tante El vanaf 07:00 uur geopend.

Op feestdagen is Kinderopvang Muissie gesloten.

* Peuteropvang is bedoeld voor kinderen met een VVE (Vroegtijdige Voorschoolse Educatie) indicatie. Kinderen met een VVE indicatie dienen 10 uur opvang per week af te nemen.