Onze Leidsters

Kinderopvang Muissie beschikt over professionele pedagogisch medewerkers. Elke pedagogische medewerker beschikt minimaal over een afgeronde MBO-diploma. Daarnaast heeft iedere pedagogisch medeweker een Verklaring Omtrent Gedrag ( VOG). Dit is een officieel document waarin staat of een persoon in aanraking is geweest met Justitie.

Naast de diploma’s en het VOG beschikken de pedagogisch medewerkers van Muissie over veel enthousiasme en gedrevenheid. De pedagogisch medewerkers willen uw grootste bezit de beste zorg geven. Zij bieden je kind geborgenheid, veel liefde en bovenal ruimte om zich te ontwikkelen.

Daarnaast heeft elke groep zijn eigen vaste leidsters. Wij vinden het erg belangrijk dat het kind zich op zijn gemak kan voelen, zich zelf kan zijn en een vertrouwde band op kan bouwen met de pedagogisch medewerkers. Naast dat we dit belangrijk vinden voor het kind; vinden we dit natuurlijk ook erg belangrijk voor jou als ouder.  We willen dat je als ouder zich ook vertrouwd gaat voelen met onze pedagogisch medewerkers zodat je je kind met een gerust hart bij ons achter kan laten.