Krea Lieze

Krea Lieze de derde locatie van Kinderopvang Muissie. Op 27 oktober 2014 werd zij geopend. Krea Lieze is gevestigd in het Kaliber kunstenschool aan de Elisabethof 2.

Krea Lieze heeft alleen een buitenschoolse opvang.  Krea Lieze bestaat uit twee groepen waar negen kinderen geplaatst kunnen worden. De ruimtes van Krea Lieze zijn knus ingericht. Bij Krea Lieze kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt. De kinderen kunnen al hun creativiteit kwijt in de materialen die worden aangeboden. Natuurlijk hoeven de kinderen niet alleen te knutselen er is ook genoeg ander materiaal en speelgoed waar de kinderen zich prima mee kunnen vermaken.

Er is zelfs een patio aanwezig waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Naast dat de kinderen hier een geweldige tijd kunnen beleven bied Krea Lieze ook de mogelijkheid om de kinderen naar de muziekles of dansles te brengen. De kinderen die op bepaalde dagen naar muziek, dans en of zangles moeten kunnen wij daar naartoe brengen en ophalen. Zo hoeft u zich als ouder geen zorgen te maken hoe u uw kind naar de muziek, dans en of zangles moet brengen. Bij Krea Lieze regelen wij dit!

Openingstijden

Buitenschoolse Opvang:
Maandag, dinsdag en donderdag geopend vanaf 13:00 uur – 18:00 uur (op verzoek ook mogelijk om tot 16:00 uur af te nemen).

Op feestdagen is Kinderopvang Muissie gesloten.