Muissie

Op 23 augustus 2007 opende Kinderopvang Muissie, onder leiding van drs C. de Jong, haar deuren aan de Hofkampstraat 104 te Almelo.

Kinderopvang Muissie bied opvang aan kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar. Zo is er bij Kinderopvang Muissie een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Op beide groepen kunnen maximaal zestien kinderen geplaatst worden.

Daarnaast is er sinds kort, in de ochtend,  ook een peutergroep geopend. Ook hier kunnen zestien kinderen terecht.  Bij de peutergroep leren de kinderen van alles! Elke maand is er een thema wat we behandelen. We nemen de kinderen mee op ontdekkingstocht. Spelenderwijs leren we ze hoe bijvoorbeeld een mooie bloem groeit. Eerst heb je een zaadje, deze plant je in de grond, je geeft het water en uiteindelijk groeit er iets moois uit! De peutergroep is voor kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar.

Openingstijden

Kinderdagverblijf:
Maandag t/m vrijdag geopend van 07:30 uur – 18:00 uur.

Peutergroep:
Dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 07:30 uur – 12:30 uur.

Peuteropvang*:
Dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08:45 uur – 11:30 uur

Buitenschoolse Opvang:
Maandag t/m vrijdag geopend van 13:00 uur – 18:00 uur
(op verzoek ook mogelijk om tot 16:00 uur af te nemen).

Voorschoolse Opvang:
07:30 uur – 08:30 uur.

Op feestdagen is Kinderopvang Muissie gesloten.

* Peuteropvang is bedoeld voor kinderen met een VVE (Vroegtijdige Voorschoolse Educatie) indicatie. Kinderen met een VVE indicatie dienen 10 uur opvang per week af te nemen.